Mediji: “Moja autobiografija” u Srbiji

20. decembar 2013. godine

 

Beograd – Izdavačka kuća “Albion Books” obezbedila je izdavačka prava za srpski prevod autobiografije najpoznatijeg i najuspešnijeg fudbalskog menadžera na svetu, ser Aleksa Fergusona “Moja autobiografija” (Alex Ferguson “My Autobiography”).

To je knjiga zbog koje su u Velikoj Britaniji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu cele noći čekali u redovima, dok su na Tajlandu provalili zaštitnu ogradu, u Južnoj Africi demolirali radnju, a u Americi umalo je izbegnut sukob sa policijom.

Knjiga je u prvih nedelju dana od izlaska prodata u više od 115.000 primeraka, čime je postavljen rekord za najprodavaniju knjigu publicistike. Odnos sa Dejvidom Bekamom, kao i pojašnjenje incidenta iz svlačionice kada ga je Ferguson gađao kopačkom, upravo predstavlja jednu od najintrigantnijih priča ove autobiografije.
– Moja autobiografija je knjiga o fudbalu, a ne samo tornado vesti – rekao je Ferguson.

Uroš Balov, osnivač i direktor Izdavačke kuće “Albion Books” ističe da će se srpsko izdanje autobiografije najpoznatijeg predstavnika klana Ferguson, čiji moto je “Numquam fallor” ili “Ja sam uvek u pravu”, u knjižarama pojaviti na proleće 2014. godine.

 

Izvor: Danas

Share Button