Akcija!

Džulijan Asanž „Neautorizovana autobiografija“

Knjige su iz povrata na RASPRODAJI !!!

Cena: 1.320,00 RSD 990,00 RSD

Karakteristike
Format: 25 cm
Broj strana: 346
Povez: mek
Kategorija:
Share Button

Opis Proizvoda

O Džulijanu Asanžu smo uvek slušali (i čitali) od drugih, ali da li zaista znate ko je Asanž? Da li zaista znate njegovu priču? „Neautorizovana autobiografija” je lična priča čoveka koji je tektonski potrésao vlade, korporacije i moćnike; priča o njegovom razvoju, avanturama, učenju i delanju; priča o tome kako postati Prometej savremenog doba, osvetljavajući istinu vatrom.  Upoznajte Asanža i njegovu filozofiju – filozofiju zašto se „ne možete baviti razotkrivanjem u nadi da to nikome neće pokvariti večeru”.

Mnogo epiteta se veže za Asanžovo ime (pozitivnih i negativnih), ali uvek je dovoljno reći samo „Asanž”, i svi će odmah pomisliti – Istina!

Odlomak iz knjige:

[…] Ovo je priča o osobi koja će vremenom obaviti određeni posao. Posao koji će uticati na svet. Ali, priča ne počinje tim poslom: posao počinje pričom. To je razlog zašto sam morao da vas vratim u divljinu svog ranog detinjstva, zato što smo oboje – moj rad i ja – počeli u tim savršenim proplancima neznanja.

I sam Asanž kaže:
„U svom zatvorskom samovanju nosio sam u sebi dovoljno gneva za narednih sto godina, ali moj zadatak je bio da nastavim s našim izdavačkim poslom i da se postaram da svet na to reaguje.”